Helpr logo
Helpr.ai

Helpr maakt educatieve chatbots voor het aanleren van studievaardigheden, het maken van een studiekeuze of als coach voor e-learning bij het doorlopen van online modules.
Voor StudentenHelpenScholieren stelt Helpr hun chatbot voor studievaardigheden beschikbaar.

Website
Examenbundel logo
ThiemeMeulenhoff

Vertrouw op Examenbundel en Samengevat. Oefenen met echte examens en perfecte samenvattingen. Zo heb je alle examenstof op een rij. Niet voor niets de meest gebruikte boeken voor examentraining. Met 40 jaar ervaring weten we wat belangrijk is.
Voor StudentenHelpenScholieren stelt ThiemeMeulenhoff de Examenbundels beschikbaar.

Website
Remind Learning logo
Remind Learning

Wij zijn een organisatie van 40 studenten die hebben ervaren dat je leren leuker, slimmer en makkelijker voor jezelf kunt maken. Binnen het onderwijs zijn er heel veel dingen waar je geen invloed op hebt, maar hoe je je leerwerk aanpakt en hoe je tegen leren aankijkt kun je zelf kiezen. Omdat wij zelf hebben ervaren dat het anders kan hebben we het onze missie gemaakt om zoveel mogelijk leerlingen in Nederland te helpen met slimmer en gemotiveerder leren.

Website
Thaesis logo
Thaesis

Thaesis is een strategie adviesbureau dat is opgericht in 2006. Gespecialiseerd in strategie en innovatie, gevestigd in Hilversum en met toonaangevende referenties in media, educatie, finance en zorg.

Website
Gelijke Kansen Alliantie logo
Gelijke Kansen Alliantie (Ministerie van OCW)

De Gelijke Kansen Alliantie (GKA) van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap zet zich al geruime tijd in voor het bevorderen van gelijke kansen in het onderwijs. Juist nu school wegvalt kunnen er verschillen in kansen ontstaan, ook omdat de manier waarop kinderen onderwijs krijgen behoorlijk kan verschillen. De GKA blijft ook in deze tijd maximaal inzetten om gelijke kansen te bieden, bijvoorbeeld met het bieden van een platform waarop kennis over onderwijs op afstand en voorzieningen wordt gedeeld.

Website
Tesorion logo
Tesorion

Tesorion is een nieuwe, snel groeiende, Nederlandse cybersecurity-specialist. Met ruim 160 experts zetten wij ons dagelijks in om de business continuïteit van honderden bedrijven en organisaties te garanderen en hen te beschermen tegen verschillende vormen van cybercrime.

Website
Vereniging van Universiteiten logo
Vereniging van Universiteiten

In de Vereniging van Universiteiten werken de Nederlandse universiteiten samen aan een sterke universitaire sector.

Website
Slimleren logo
Slimleren

Met Slimleren oefent jouw kind thuis op de pc of tablet interactief de stof die in de les aan bod komt. Het resultaat? Meer leerplezier en betere resultaten op school.

Website
VO-content logo
VO-content

Stichting VO-content verzorgt voor ruim 400 scholen open digitaal leermateriaal voor alle vakken van vmbo tot en met vwo. Zo dragen we bij aan de ontwikkeling naar meer leren en onderwijzen op maat en afstandsonderwijs. Docenten krijgen zo meer regie op het eigen onderwijs en leerlingen op het eigen leren. Wij zijn een initiatief van en voor scholen en hebben geen winstoogmerk.

Website
Belco.io banner
Belco

Belco is de eenvoudigste en snelste manier om je klanten een geweldige klantenservice ervaring te geven. Of je nu wil bellen of chatten; je bent binnen 5 minuten bereikbaar, en dat heeft gelijk een positief effect op je verkopen.

Website
Scholieren.com banner
Scholieren.com

Scholieren.com helpt jou om betere resultaten te halen en slimmere keuzes te maken voor de toekomst.

Website
Digistudies banner
Digistudies

Digistudies maakt uitlegvideo's voor bovenbouwleerlingen vmbo, havo en vwo. In deze video's wordt examen- en toetsleerstof uitgelegd aan de hand van grafische ondersteuning/animaties. Ruim 800 zijn er op ons platform Digistudies.nl te zien.

Website
Wie volgt?
Wie volgt?

Denk je een waardevolle toevoeging te zijn aan deze lijst en draag je ook graag een steentje bij? Kom in contact met ons!

Contact